image description

Caprese sandwich

Συστατικά
1 μεγάλο καρβέλι ψωμί (20 cm διάμετρος)
1/4 φλ. pesto βασιλικού
1/2 kg μοτσαρέλα σε λεπτές φέτες
4 μεγάλες ντομάτες σε λεπτές φέτες
1 φλ. φρέσκα φύλλα βασιλικού

Τρόπος μαγειρέματος
Κόψε το ψωμί στη μέση οριζοντίως και αφαίρεσε όση περισσότερη γίνεται από την ψίχα.
Άπλωσε τη σάλτσα pesto στις δύο πλευρές του ψωμιού και στρώσε τη μισή μοτσαρέλα, τις μισές ντομάτες και το μισό βασιλικό στη βάση του καρβελιού.
Επανάλαβε τη διαδικασία με τα υπόλοιπα υλικά.
Τοποθέτησε το πάνω μέρος στη θέση του, τύλιξε το καρβέλι καλά με μεμβράνη και βάλε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα έως μία ημέρα.
Αν προτιμάς το sandwich να είναι ζεστό, προθέρμανε το φούρνο στους 180 βαθμούς, βγάλε το ψωμί από τη μεμβράνη, τύλιξέ το σε αλουμινόχαρτο και ψήσε για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα.
Κόψε το ψωμί σε μερίδες και σέρβιρε τα sandwiches.

πηγή: www.tlife.gr

Διαβάστε ακόμα...

0 thoughts on “Caprese sandwich”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *