image description

Επιδόρπιο με καρπούζι και ροδάκινο

Συστατικά
4 φλιτζ. καρπούζι σε κύβους
2 ροδάκινα
χυμό 2 λεμονιών
1/8 φλιτζ. μαύρη ζάχαρη
μισό κουταλάκι κανέλα
2 φλιτζ. γιαούρτι με γεύση βανίλια
1 κ.σούπας βούτυρο
1 φλιτζ. ασπρισμένα αμύγδαλα

Τρόπος μαγειρέματος
Σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά λιώσε το βούτυρο και πρόσθεσε τα αμύγδαλα. Ανάκατεψε μέχρι να ψηθούν και να ροδίσουν. Βάλε τα αμύγδαλα σε λίγο αλουμινόχαρτο να κρυώσουν. Κόψε τα ροδάκινα σε λεπτές φέτες και ανακάτεψέ τα σε ένα μπολ με το χυμό λεμονιού. Πρόσθεσε το καρπούζι και ανακάτεψε απαλά. Σε άλλο μπολ ανακάτεψε το γιαούρτι, την κανέλα και τη ζάχαρη. Σέρβιρε τα φρούτα σε μπολάκια και ρίξε από πάνω λίγο γιαούρτι και αμύγδαλα.

πηγή: tlife.gr

Διαβάστε ακόμα...

0 thoughts on “Επιδόρπιο με καρπούζι και ροδάκινο”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *